Uusi ulkoilureitti Porvoossa

Reittimestarit toteutti opaste- ja viitoitussuunnitelman Porvoon kaupungille. Reitin oli suunnitellut Porvoon kaupungin liikuntatoimen Pasi Liitiäinen. Reittimestareiden Petteri kävi tutustumassa kohteeseen kesällä 2021, ja syksyn aikana syntyi kattava viitoitus- ja opastesuunnitelma. 

Opasteessa hyödynnettiin Porvoon kaupungin graafista ilmettä, ja Reittimestareiden Antti toteutti graafisen aineiston avulla kartan ja opasteen layoutin. Viitoitus on ulkoilun ja liikunnan standardin SFS 4424:2020 mukainen.

Hamarin reitti kulkee Porvoon keskustasta Taidetehtaan kulmalta Kokonniemen, Hamarin, Haikkoon ja Tolkkisten kautta Emäsalon vanhalle lossirannalle. Matkan varrella ovat mm. Kokonniemen kansanpuisto, Tornberget, Hamarin venesatama ja Telegrafberget. Reitti on ympärivuotinen, ja sopii kaikenikäisille ulkoilijoille niin jalan kuin pyöräillen tutustuttavaksi.  

Viitat ja opasteet ilmestyvät reitin varrelle näillä näkymin tänä keväänä! Tervetuloa tutustumaan Porvooseen ja hienoon Hamarin reittiin!

 

UUTISISSA

Porvoo: Hamarin reitti Länsirannalta Emäsaloon on valmistunut

 

OTA YHTEYTTÄ

Petteri Pyrrö Reittimestarit

Petteri Pyrrö
REITTIMESTARI

MYYNTI & PROJEKTIT

Tel. 050 0687 891

email petteri.pyrro@reittimestarit.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *