Opetus- ja kulttuuriministeriön investointiavustukset 2022

Kunnilla ja kaupungeilla on taas mahdollista hakea tukea ulkoilureittien kunnostamiseen, suunnittelun ja rakentamiseen. Helmikuun alussa auenneen haun kohteena ovat erityisesti lähiluonnossa liikkumista mahdollistavat ja parantavat hankkeet.

Rahoitusta on tarjolla kaikkiaan kaksi miljoonaa euroa, ja rahoitusta on haettava 4.3.2022 mennessä. Avustettavat kohteet voivat olla enintään 700 000 euron (alv 0%) ja minimissään 20 000 euron (alv 0 %) suuruisia. Reittimestarit tarjoaa apua jo hakemisvaiheessa – kohteiden suunnittelusta ja rakentamisesta kun on hakemuksiin tehtävä kustannusarvio, ja niiden tekemisestä Reittimestareilla on kokemusta.

Avustuksia kohdennettaessa otetaan huomioon, kuinka avustettava hanke parantaa liikuntamahdollisuuksia lähiluonnossa sekä sen saavutettavuutta ja esteettömyyttä. Avustettavien hankkeiden on edistettävä liikunnallista luonnon virkistyskäyttöä ja kestävää kehitystä sekä tuettava Suomen hiilineutraalisuustavoitetta. Osana laajempaa liikuntapaikkahanketta voidaan avustaa taukopaikkoja tai vastaavia liikunnallista käyttöä tukevia rakennusinvestointeja.

Lue lisää OKM:n sivuilta: https://okm.fi/-/luonnon-virkistyskayttoon-tarkoitetun-liikuntapaikkarakentamisen-perustamishankkeiden-investointiavustukset

OTA YHTEYTTÄ

Petteri Pyrrö Reittimestarit

Petteri Pyrrö
REITTIMESTARI

MYYNTI & PROJEKTIT

Tel. 050 0687 891

email petteri.pyrro@reittimestarit.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *